Tmi Huhtalandia

Meistä

Tmi Huhtalandia on pieni, kahden työntekijän perheyritys Varsinais-Suomessa, Vehmaan sydämessä. Tarjoamme ammatillista tukihenkilötoimintaa, ratkaisukeskeistä eläinavusteista valmennusta sekä perusmuotoista ja eläinavusteista neuropsykiatrista valmennusta. 

Palvelutarjontaamme kuuluu myös eläinavusteista yksilöille ja ryhmille suunnattua virkistystoimintaa: ratsastusretkiä, ohjattuja eläintenhoito- ja halituokioita, eläintenhoitokerhoja ja -leirejä sekä eläinsynttäreitä.
Toiminnassamme mukana ovat eläinavusteiseen työhön koulutetut hevoset, härät, puput, koira ja kissa, joiden esittelyt voi lukea alta.

Huhtalandian henkilökunta

Helena Huhtala

Helena on psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen eläinavusteinen valmentaja SFAAT®, eläinavusteinen neuropsykiatrinen valmentaja, ratsastuksenohjaaja ja hevosenhoitaja. Lisäksi Helena on suorittanut päihde- ja mielenterveystyön erikoisammattitutkinnon sekä KKT-P- menetelmäkoulutuksen perehtyen näin kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiin. Tällä hetkellä kesken on Nepsy-aikuisen tunnistaminen ja ohjaaminen -opintokokonaisuus. Helenalla on runsaasti työkokemusta lastensuojelun erityisyksiköistä sekä psykiatrisesta osastohoitotyöstä.

Helena toimii yrityksessä ammatillisena tukihenkilönä. Lisäksi hän toimii eläinavusteisena neuropsykiatrisena valmentajana ja ratkaisukeskeisenä eläinavusteisena valmentajana sekä vetää kotieläinkerhoja ja vapaamuotoisempia eläinten hoiva- ja halituokioita.

Markus Huhtala

Markus on lähihoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja ja kokki. Hänen palveluihinsa kuuluvat ammatillinen tukihenkilötoiminta ja neuropsykiatriset valmennukset.
Markuksella on vankka kokemus mm. perhetyöstä, vanhusten hoidosta sekä lastensuojelun erityisyksiköstä, jossa hän työskenteli päihde- ja väkivaltakierteessä olevien poikien kanssa. 

Hänellä on myös taustalla pitkä ammattinyrkkeilyura, jonka kautta valmennuksiin ja ammatilliseen tukihenkilötoimintaan on helppo sisällyttää mm. monipuolista urheilua, kehon huoltoa ja apua terveelliseen ruokailuun. Markus on luonto- ja eräihminen ja näin ollen luonnossa liikkuminen sisältyy luontevasti hänen tarjoamiinsa palveluihin.

Jaako

American bashkir curly- ori Winsome Thunderline

Make

American bashkir curly- ruuna Pallas Olles Vuoigna

Eppu

North American curly poniruuna Europ Little Dundee

Simojoki

Pohjoissuomen härkä​

Upponalle

Länsisuomen härkä

Untamo

Länsisuomen härkä

Ilmari

Saksanpaimenkoirauros Sky'n Wald Buffalo "Ilmari Juutilainen". Ilmari on testattu ja hyväksytty viralliseksi eläintyöpariksi.

Hopea ja Piika

Risteytyskanit

Puppe ja Keksi

Risteytyskanit

Masa

Maatiaiskissa Masa

Huhtalandian toimintaperiaatteet

Yksilöllisesti ja yhdessä:

Yksilöllinen huomiointi, yhdessä tekeminen, yhdessä sopiminen ja sopimuksista kiinni pitäminen, rinnalla kulkeminen auttaen, tukien ja tsempaten.

Ratkaisukeskeisyys:

Selkeiden tavoitteiden asettaminen, tarpeeksi pienin askelin eteneminen, onnistumisten esiin nostaminen, vahvuus- ja voimavarakeskeisyys.

Huhtalandian arvot

Turvallisuus ja vastuullisuus

Ammattilaisten ohjauksessa, koulutettujen eläinten kanssa työskentelyä. Etenemme Sinulle sopivassa tahdissa, kohti Sinun tavoitteitasi.

Aito kohtaaminen

Omana itsenämme, haasteinemme ja vahvuuksinemme. Eläimet toimivat opettajinamme; ne eivät teeskentele, juonittele tai mielistele.

Tasa-arvoisuus

Katsomme toisiamme samalta tasolta, ihmisinä, tasavertaisina. Toimimme toistemme peileinä.

Toisen kunnioittaminen

Jokainen on ainutlaatuinen ja arvokas sellaisenaan. Kunnioitamme toista ilman ehtoja. Annamme tilaa sen verran kuin tarvitset.

Ole yhteydessä meihin ja pyydä tarjousta kuntoutus- ja hyvinvointipalveluistamme.