Virkistystoiminta

Palvelutarjontaamme kuuluu myös eläinavusteista yksilöille ja ryhmille suunnattua virkistystoimintaa: ratsastusretkiä, ohjattuja
eläintenhoito- ja halituokioita, eläintenhoitokerhoja ja -leirejä sekä eläinsynttäreitä.

Hali- ja hoivatuokio

Leppoisaa yhdessäoloa Huhtalandian eläinten kanssa, tuhisevia turpia ja kainaloon tunkevia härkäpoikia!
Tutustumme tilan eläimiin, hoivaamme ja rapsuttelemme. Voimme tarjota eläimille virikkeitä yhdessä ja tehdä aktivointiharjoituksia.

2h vierailulle voit tulla yksin, perheinesi, tai ystävien kanssa. Mukaan mahtuu 1-8 henkilöä. Hinta 38€ hlö/ 115€ 4-8 hlöä (sis. kahvin ja keksin)

Laidunnuotio ryhmille

Koe ikimuistoisia hetkiä laitumella; nuotiolla istuksien, härkiä ja hevosia rapsutellen ja kahvia hörppien. Ota mukaan perheesi, ystäväsi tai vaikka työtoverisi.
2h vierailulle mahtuu mukaan 3-8 hlöä.

Hinta 130€ (sis. kahvin, keksin ja vaahtokarkit)

Ratsastus/ kärryajelu

Tule rauhalliselle maastoretkelle joko Eppu-ponin tai Make-hevosen kanssa. Maastoretkellä voit joko ratsastaa tai ajaa kärryillä. Maastossa on aina meiltä ohjaaja mukana, joten et tarvitse aiempaa kokemusta.

Eppu- ponilla voi ratsastaa 2-8 -vuotiaat lapset ja ajella niin lapset kuin aikuisetkin. Make-hevosen selkään ja kärryille voi nousta sekä lapset että aikuiset.

Hinta 40€ / 45min (kärryille mahtuu kaksi asiakasta)

Eläinsynttärit

2h hulvatonta synttäririemua Huhtalandian eläinten parissa. Tutustumme eläimiin, hoidamme ja paijaamme. Synttärisankarin toiveen mukaan joko ratsastamme tai käymme kärryajelulla. Niin ja tietysti herkuttelemme!
Sankarin lisäksi mukaan mahtuu 7 lasta. 

Herkut eivät kuulu hintaan ja toivommekin, että synttärisankarin vanhempi tulee mukaan juhliin huolehtimaan juhlapöydästä.

Hinta 120€/ 2h

Leirit ja kerhot

Eläintenhoitokerhoja ja lomaleirejä. Infoa Huhtalandian somessa.